Statistics

OS : Linux w
PHP : 5.4.45-0+deb7u5
MySQL : 5.5.53-0+deb7u1
Time : 17:16
Caching : Disabled
GZIP : Disabled
Members : 19
Content : 31
Web Links : 4
Content View Hits : 281212

Who's Online

We have 158 guests online

Imagine aleatoare

Centrul Medical Clinimed | Alba Iulia | Servicii de asistenta medicala

Masuri eficientizare Sanatate

PDF Print E-mail
User Rating: / 10
PoorBest 


Potrivit reprezentantilor Tody Group, un furnizor de servicii integrate de laborator, 60 de milioane de oameni mor anual din cauza risipei din Sanatate. Acestia sustin ca din 3 lei colectati de la asigurati, doar 1 leu ajunge la pacient.

Read more...
 

A inceput vaccinarea impotriva gripei

PDF Print E-mail


  In cabinetele medicilor de familie a inceput de astazi vaccinarea persoanelor expuse la risc impotriva gripei, informeaza romanialibera.ro.

Ministerul Sanatatii a anunta ca directiile de sanatate publica au cumparat peste 256.000 de doze de vaccin, majoritatea fiind achizitionate de la Institutul Cantacuzino.

"Au fost cumparate 6.000 de doze, iar medicii vin incepand de astazi (marti - n.r.) sa le ridice de la noi. Primele imunizari se vor face, cel mai probabil, miercuri", a spus Alexandru Balescu, directorul executiv al Directiei de Sanatate Publica a judetului Brasov.

Un numar comparabil de doze va fi utilizat in judetul Galati. "La noi au fost cumparate 6.439 de doze. Miercuri va incepe efectiv campania de vaccinare", a declarat directorul executiv de la DSP Galati, Valentin Boldea.

 

Congresul National de Medicina Integrativa incepe astazi

PDF Print E-mail
Potrivit directorului Institutului National pentru Medicina Complementara si Alternativa "Prof. Dr. Florin Bratila" (INMCA), dr. Corneliu Moldovan, "abordarea integrativa presupune mai multe specialitati medicale din medicina alopata, cum ar fi medicina interna, oftalmologie, psihiatrie, fizioterapie, kinetofizioterapie".
Read more...
 

Polls

Cum apreciati serviciile noastre?
 
You are here: Home